Ćerka kralja narodne muzike Ilda Šaulić je zajedno sa majkom Gordanom i sestrom Sanelo prisustvovala na ''Drugom beogradskom Master Class-u'' najpoznatijeg šminkera Dušana Lazića koji joe dobar prijatelj a i kum. 

Ilda je poklonila svoje povernje Dušanu, koji je zadužen za njen izgled, a tokom godina saradnja je prerasla u prijateljstvo. 

Foto: ATA images

 

- Ja vrlo često izlazim bez šminke. Šminkam se samo kada je to neophodno. Za sve ove godine sam malo nešto naučila od Laze, a večeras ću pomno sve da pratim i gledam i nadam se da će nešto večeras da ostane u glavi. Ja mu kažem: ''Ti mene šminkaš, ja moram da žmurim i kako ja da znam šta ti meni radiš?'', a on mi kaže: ''Koliko puta smo šminkali druge, dok si ti bila tu?''. Kritika njegova je uvek prisutna, ali ima pravo - kaže Ilda. 

 

 

Kao i sve devojčice i Ilidina ćerka Ema obožava već sada da se doteruje: 

- Voli, stalno se macka i kupuje labela sa različitim ukusima. Zove Lazu i često i pita ga da joj da nešto za ''lips''. Voli, kao i svaka devojčica - kazala je ćerka Šabana Šaulića kom je pre dva dana postavljena Bista u rodnom Šapcu.

(24 sedam) 

BONUS GALERIJA: Slike iz privatnog albuma - Gorica Popović

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".