Kad vatrena Nišlijka Maja Nikolić voli, onda varnice sevaju i dok ljubav traje, ali i dugo posle raskida. To je bio slučaj sa oba njena braka ili, bolje rečeno, muža. 

 

Foto: Fejsbuk printskrin

 

 

Prvi put udala se za crnogorskog muzičara Mirka Šćepanovića, sa kojim ima sina Novaka. Razveli su se kada je dečak napunio godinu dana, a otac je dugo posle toga odbijao da ga vidi, pa i da plaća alimentaciju. 

Na sudu su bili i kada je Novak postao punoletan, a Maja je koristila svaku priliku da javno istakne kako Mirko nikada nije dao ni dinar za svog sina, već ga je podizala potpuno sama. 

- Ne interesuje me ništa što ima veze sa Majom i njenim životom. Sve što se među nama dešava nije za javnost, rešićemo to na sudu - bilo je sve što je Mirko Šćepanović imao da kaže. 

Ništa manje drame Maja nije imala ni sa drugim suprugom Vukom Kandićem, s tim što je sud njemu dodelio starateljstvo nad sinom Lazarom, a Maji naložio da plaća alimentaciju.

Na pitanje kaje li se zbog neke svoje odluke Maja Nikolić je odgovorila:

 

Foto: V. Danilov

 

 

- Ne kajem se jer nisam imala bolje izbore u vreme kada sam bila mlađa. Uostalom, zbog svih tih odluka ja sam danas ovo što jesam. To je bio moj put. Svakako se ne bih vraćala u prošlost jer to ne možemo da ispravimo. Moja najveća nagrada su moji sinovi, Novak i Lazar. Stojim iza izreke: "Bolje dobar razvod, nego loš brak“. Ne patim ni zbog jedne svoje odluke jer sam sve radila od srca i iz ljubavi.

(Story)

BONUS GALERIJA: Slike iz privatnog albuma - Jelica Sretenović

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".