Budući da je popularna mlada pevačica, na Anastasiju Ražnatović ugledaju se mnoge devojke, te se ona trudi da im svojim primerom ukaže na važnost nege kože, već od ranih dvadesetih godina.

"Mladost, zdravlje i lepota su ideali kojima svi težimo. Svi želimo da se osećamo samouvereno, lepo i zadovoljno. Slažem se da mnogo toga dolazi iznutra, ali jednako je bitno i kakav utisak ostavljamo pojavom. Smatram da u danu treba da odvojimo vreme koje će biti samo naše i posvetimo se nezi. Najbolji savet, ili još bolje sugestija, koju sam ikada dobila je da je veoma važno pustiti kožu da diše i osloboditi je jake šminke. Pred spavanje, bez obzira na to da li sam bila našminkana tog dana, operem lice, nanesem losion i hidratantnu kremu i ujutru sve ponovim", objasnila je Anastasija svoju rutinu nege kože.

Foto: ATA images

 

"Želim da mi lice uvek bude lepo, blistavo i negovano pa zbog toga idem na tretmane koji podrazumevaju dubinsko čišćenje i hidrataciju. Veliki sam pobornik prirodnog izgleda, to je izbor koji forsiram bilo da u toku dana planiram poslovni sastanak ili neobavezni odlazak na kafu sa prijateljicama", rekla je pevačica za pomenuti magazin.

Poznato je da u današnje vreme, kada je uz pomoć filtera i brojnih aplikacija moguće u nekoliko klikova ukloniti sve nepravilnosti i nesavršenosti, mnogi ljudi na društvenim mrežama stvaraju lažnu sliku o sebi.

Foto: ATA images

 

"U ovoj eri Instagrama ne možete da znate kako ko stvarno izgleda dok tu osobu ne vidite uživo. Poznajem mnogo devojaka koje vode računa o sebi, ali nisu iz javnog sveta, i njima udeljujem sve komplimente", zaključila je Anastasija Ražnatović.

Mlada pevačica je, inače, nedavno iznenadila mnoge kada je promenila boju kose i izvukla pramenove u svetlim nijansama, a ova  promena naišla je na veoma pozitivne reakcije.

Pored toga što brine o tome da joj lice i kosa uvek budu negovani, Anastasija i redovno trenira, a nedavno je govorila o tome da je poslednjih godina uspela da skine 20 kilograma viška i da sebi ne želi da dozvoli da ponovo dođe u tu situaciju.

Foto: Printskrin/Instagram/raznatovicanastasija

 

"Proces mršavljenja je trajao dugo, dve ili tri godine. Od tada mi je ostao strah da se ne vratim na staro. Zato čim se ugojim, odmah počnem da pazim šta jedem. Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane. Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju", rekla je nedavno Anastasija Ražnatović.

(Hello)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".