Trener FK Bolonje  je zbog bolničkog lečenja i niza novih hemoterapija ponovo na neko vreme morao da napusti teren i svoje fudbalere.

 

 

Zbog bolesti Siniša neće više sa klupe predvoditi Bolonju, prenose gotovo svi mediji

On je tako postao prvi trener koji je smenjen u italijanskoj Seriji A ove sezone, nakon što je njegov tim u prvih pet mečeva osvojio samo tri boda.

Popularni "Miha" bio je trener Bolonje od 2019. godine, a u toj sezoni imao je impresivan učinak, u 17 mečeva na klupi tima sa severa Italije sakupio je 30 bodova, čime je sačuvao ekipu u Seriji A i dobio novi ugovor.

Nažalost, tog leta je Siniša Mihajlović ušao je u najveću životnu borbu i objavio da boluje od leukemije. Bio je posvećen ekipi uprkos stalnim odlascima na preglede.

 

 

Fudbalski klub Bolonja bi uskoro trebalo da izađe u javnost i obrazloži odluku o smeni Siniše Mihajlovića, kao i da obelodani ko će zameniti Srbina na klupi tima iz pokrajine Emilija-Romanja.

Kao glavni kandidati Mihajlovićevog naslednika spominju se Roberto De Zerbi, Klaudio Ranijeri i Tijago Mota.

Brojni fanovi bivšeg fudbalera u neverici su zbog ishoda, a na društvenim mrežama oni su Mihi pružili podršku. Jedni od prvih koji su se oglasili bili su fanovi sinišinog kolege Dekija Stankovića koji su mu poručili:

- Odmori se Siniša pa te čekamo na mestu uspeha.

 

 

BONUS VIDEO:

SINIŠA MIHAJLOVIĆ DOVEO SUPRUGU U BEOGRAD: Proslavljeni fudbaler i lepa Italijanka na promociji

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".