Legendarna glumica Mira Banjac imala je više nezgoda na aerodromu dok je pokušavala da se vrati iz Crne Gore u Beograd

Poznata glumica je trebalo da leti za Srbiju, ali joj je let iz Tivta za Beograd bio otkazan. Ona je morala da čeka novi let više od četiri sata, a u jednom momentu joj se slošilo.

Foto: N. Skenderija

 

 

Na aerodromu je bilo mnogo ljudi, jer su letovi kasnili, pa kada je prošla pasošku kontrolu, Mira nije imala gde da sedne. Glumica je punih sat vremena stajala sama u ćošku sa velikim šeširom i naočarima. Činilo se da nije želela da je bilo ko prepozna, a niko od prisutnih putnika nije hteo da joj ustupi mesto sve dok joj se nije slošilo.

- Gledala sam sramotnu scenu! Mira nije imala gde da sedne. Svi su gledali ženu od 92 godine kako stoji i niko nije hteo da joj ustane. Pa i da nije legenda kakva jeste, trebalo je da joj ustupe mesto. Na kraju joj je ustala neka žena sa detetom. Ona joj je dala flašicu sa vodom da dođe sebi. Tek tada je Mira skinula šešir i uzela lepezu da se rashladi, priča izvor "Informera".

On dodaje da je Mira doživela još jednu neprijatnost kada je sletela u Beograd jer su joj na aerodromu izgubili kofer. Nakon sat vremena potrage glumica je pronašla prtljag i otišla kući taksijem.

BONUS GALERIJA: Iz albuma glumice Nede Arnerić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".