Kija Kockar doživela je veliku popularnost kada je u prvu sezonu Zadruge ušla kako bi pokušala da spase svoj brak sa evačem Slobom Radanovićem, koji ju je tada prevario sa Lunom Đogani.

Kockareva je boravak završila pobedom, nakon toga se i razvela, a potom uplovila u muzičke vode i izgradila uspešnu muzičku karijeru. Sada je za medije sumirala svoje utiske o učešću u Zadruzi, ali i svemu što se nakon njega promenilo.

- Nije mi Zadruga preokrenula život već drugi ljudi i životne okolnosti. Ali je Zadruga bila mesto zbivanja. Dobila sam poziv još pre početka, ali sam odbila jer me takav format nije zanimao. Posle sam ušla zbog svog života, ostalo je istorija. Nikad nisam pomislila čime ću se baviti jer se život menja preko noći. U to sam se uverila. Kao što se menja i van Zadruge - objasnila je Kija.

Foto: ATA images

 

 

Potom je komentarisala i svoju pobedu, ali i naredne trijumfe i sezone, te istakla da se ostali plasmani vrlo razlikuju od njenog.

- Hvala narodu koji je glasao. Sto posto sam zaslužila u svakom smislu. Nije mi pobeda bila bitna ali svakako je bila potvrda. Ne vidim ko bi drugi trebao da pobedi u tom trenutku - istakla je.

- Naravno. Zadruga 1 je bila prirodna i mi smo zaista tamo živeli, nismo se igrali rijalitija. Niko nije imao uslove, nismo znali za fanove i retko smo imali neke info iz spoljnog sveta. Većinom dezinformacije. Bilo je više afirmisanih ljudi, više zabave, manje svađa. Ništa nije bilo na silu - objasnila je za Pink.rs.

Ovoga leta Kija je "punila baterije" u Crnoj Gori, odakle je pratioce svakodnevno čašćavala golišavim fotkama sa plaže.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".