Ona je, osim pesmama, privlačila pažnju i atraktivnim izgledom, a daleke 1993. godine gostovala je u rubrici "Iz mog butika" časopisa "Sabor" i pozirala u svojim omiljenim odevnim kombinacijama.

Između ostalog, čitaoci su mogli da vide i Bubu u bikiniju, a u tekstu su ukratko i opisane njene navike vezane za modu.

Foto: Reprint Sabor

 

Žestoka, žustra, još jedna iz galerije zgodnih, rasnih crnki, Buba Miranović, očito u životu zna šta hoće, mada pri izboru garderobe ne pokazuje takvu odlučnost.

Uostalom, to je tako tipično ženski: kada imaš šta da biraš, tek onda ne znaš šta bi... A sve u želji da izgleda što lepše. Nadamo se da će biti zadovoljna rezultatom "manekenisanja", kao i njeni obožavaoci.

Foto: Reprint Sabor

 

Priznaje da joj je od svega garderoba najbitnija, omiljena boja ljubičasta, stil, navodno, klasičan, pogotovo onaj koji podseća na "šanel". Kao i mnoge njene kolege i koleginice ne može bez nečeg što nosi natpis italijanskog majstora mode Versaćea, pa je odabrala njegov novi parfem, "versus". Odeva se po buticima, a iz novobeogradskog "La Fransa" ne izbija (ona im je glavna mušterija) i ne štedi pare kada su lepe stvari u pitanju. Kad izgustira, daje stvari prijateljicama i ponovo kreće u potragu za novim.

Atraktivna izdanja Bube Miranović iz 1993. godine pogledajte u galeriji:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".