Osim toga što su oduševljavali publiku svojim glumačkim veštinama i što su pokupili simpatije glumeći zaljubljene parove, mnogi domaći glumci preslikali su to i na privatni život.

Mnogi su se upoznali na snimanju, te započeli ljubavnu romansu koju su kasnije pretočili u brak.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

NJih dvoje predstavljaju jedan od najpoznatijih glumačkih parova. Upoznali su se na snimanju filma Zona Zamfirova, nakon čega su se odmah javile emocije.

Foto: ATA images

 

 

Zanimljivo je da su oboje u tom trenutku bili emotivno zauzeti, odnosno imali su svoje partnere. Vojin je bio u braku sa novinarkom Natašom Milovanović, a Sloboda je sa rediteljem Jugom Radivojevićem bila u vezi.

Prošlo je dve godine od njihovog upoznavanja, nakon čega su oboje raskinuli svoje emotivne veze. Ubrzo su odlučili da otkriju svoja osećanja, te su uplovili u ljubavni odnos.

Nakon četiri godine veze, njih dvoje su se venčali. Kruna njihovog braka jesu bliznakinje Vera i Mila.

Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović

Ovaj par upoznao se još za vreme studentskih dana, a u ljubavnu vezu uplovili su snimajući film "Sveto mesto".

NJih dvoje su takođe snimali seriju "Stižu dolari", u kojoj su igrali bračni par.

Foto: V. Danilov/N. Fifić

 

 

„Sećam se, kad me prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan! A meni je u početku s njim bilo jako lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano preraslo u ovo što imamo i danas. Najjače su mu oružje šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek“, rekla je glumica jednom prilikom.

NJih dvoje su dobili i ćerku Anđelu, koja je takođe počela da se bavi glumom

Tamara Dragičević i Petar Benčina

NJih dvoje upoznali su se davne 2011. godine, te su se odmah zavoleli.

„Duga šetnja na +40 posle jednog kastinga bila je dovoljna da shvatimo da je ta sila među nama i posle par meseci prestali smo da je ignorišemo“, rekla je Tamara.

NJihova ljubav i danas traje, a u braku su dobili i dvoje dece.

Foto: Instagram printskrin/tamaradragicevic

 

 

“Našli smo se. Manje-više, to Tamara sve savršeno organizuje, a ja sam tu apsolutno u svakom trenutku. I onda se sve to lepo prepliće. Sve je pitanje ljubavi. I ljubavi između partnera i prema profesiji. Kad nešto voliš, to nije obaveza“, rekao je Benčina za "Zadovoljnu".

Upoznali su se tokom snimanja serije "Zora dubrovačka", te su odmah proradile emocije. NJih dvoje u početku nisu hteli da priznaju svoju ljubav, ali ubrzo su poklekli.

„To je izgledalo kao da ni sami nismo znali šta se zbiva, tako da smo skrivali praktično i od sebe samih, a ne od kolega. Iz velikog prijateljstva se rodila ljubav i mogu vam reći da je to jako lep put. Otkrili smo kolegama nakon mesec, dva“, rekao je Momčilo jednom prilikom.

Par se venčao 2018. godine, a u braku su dobili dvoje dece, Mašu i Jakšu.

Zanimljivo je i da je Momčilo 9 godina mlađi od Jelene, koja njihu ljubav opisuje na sličan način kao i on.

"Bili smo dobri prijatelji i mnogo smo razgovarali. Uhvatio me na prepad i dobro je što mi nije ostavio vremena da mislim.", rekla je glumica.

Olivera Bacić i Miodrag Dragičević

Mladi glumački par upoznao se na snimanju serije "Žigosani u reketu", a između njih odmah su sevnule varnice. Par se nedavno venčao, a ostvarili su se i u ulozi roditelja. Naime, dobili su ćerku Vasiliju.

Foto: Instagram printskrin/ miodrag_misa_dragicevic

 

 

„Olja i ja polako ulazimo u štos kako se menjaju pelene, kad treba dati cuclu. Sve dolazi na svoje prirodno i sve nam je lepo. Ne mogu rečima da opišem kako se osećam. Kad su mi ljudi govorili – videćeš kad dobiješ svoje dete, ne mogu ja da ti kažem koja je to sreća – delovalo mi je neverovatno. A sad sam se u to uverio“, rekao je mladi glumac.

Sanja Jovićević i Branimir Popović

Poznati glumac redovni je profesor na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju, dok je mlada Sanja bila studentkinja na istom.

Oboje su snimali u poznatoj seriji "Budva na pjenu od mora", nakon čega je planula ljubav. Za vreme snimanja serije, Sanaja je ostala u drugom stanju sa Branimirom.

Par se venčao 2013. godine, a dobili su ćerku Sofiju.

„Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću, zbog svog i njenog ličnog mira“, rekao je glumac jednom prilikom.

Inače, Sanja je od Branimira mlađa 21 godinu.

(Stil)

BONUS GALERIJA: Slike sa snimanja serije "Bolji život"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".