U svakom mesecu postoji nekoliko teških dana kada nepovoljan položaj planeta donosi nevolje. Srećom po nas, u septembru će položaj planeta uglavnom biti povoljan pa horoskopski znakovi neće imati mnogo poteškoća, ali to ne znači da ih neće biti uopšte. Astrolozi vam savetuju da obratite pažnju tokom sledeća dva dana:

10. septembar- počinje retrogradni Merkur

Dok se Merkur kreće u suprotnom smeru, očekuju nas razne nevolje na polju karijere, poslovanja i finansija. To će potrajati sve do 2. oktobra, ali posebnu pažnju treba obratiti na sam dan tranzicije 10. septembra. Tada je najbitnije ne rizikovati s novcem jer su gubici izvesni. Pošto je Merkur planeta komunikacija, u narednom periodu mogući su nesporazumi, širenje glasina i neistina. Verujte samo proverenim činjenicama. 10. septembra ne preporučuje se ni kretanje na put.

Ovog dana desiće se još jedan negativan događaj- pun Mesec u znaku Riba. Ovo je veoma nepovoljna situacija koja stvara unutrašnju neravnotežu. Tog dana biće veoma teško raditi i postići bilo kakav dogovor.

26. septembar – Merkur u konjunkciji sa Venerom

Drugi opasan dan proći će pod okriljem aspekta između Merkura i Venere. Kada se ove dve planete spoje, tj. nađu na istoj strani Zemlje, to će dovesti do velikih nevolja u svim oblastima života. Tog dana mnogi će izgubiti želju i volju da rade, napreduju, da stvaraju. Velike su šanse da se razviju apatija i depresija.

(Sensa)

BONUS VIDEO:

NAPRAVITE LEŽERNE PLETENICE: Idealna frizura za letnje dane

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".