Široj javnosti je postao poznat kao harmonikaš u grupi "Slatki greh", koja je pratio Lepu Brenu, a devedesetih se okušao i kao pevač.

Možda i najveće poslovne uspehe postigao je vodeći produkciju "Grand" i stvarajući popularno pevačko takmičenje "Zvezde Granda", koje je iznedrilo brojne popularne pevače.

Foto: Reprint Saborr

 

O tome koliko je Saša pridavao pažnju modi i odeći svedoči njegovo gostovanje u rubrici "Iz mog butika" časopisa "Sabor" devedesetih godina.

Saša je demonstrirao kako izgleda u velikom broju odevnih kombinacija, a pohvalio se i kako ima više odeće od svih pevačica.

Foto: Reprint Saborr

 

- Imam više garderobe od svih pevačica - samouvereno se hvališe novopečeni solista, simpatični, vižljasti, mladoliki Saša Popović.

Da je njegova tvrdnja blizu istine, videli smo kada je na snimanje došao sa koferima punim stvari, komentarišući da to ni iz daleka nije sve i da mu je zbog toga bilo krajnje teško da se odluči u čemu da se slika. U njegovoj garderobi očit je kontrast: stil mu se kreće od, kako kaže, visoke mode do sportske odeće, ali obavezno najmodernije. Specijalna odela i sakoe u kojima je snimio spot, sašila mu je Melanija Čuić, uz pomoć Saše koji je, prema njenim striktnim uputstvima, sve detalje dovukao iz inostranstva. Malo "ćorav", nosi naočari isključivo čuvenih firmi, opsednut je mirisom Kelvina Klajna "obsešn", nije imun ni na zlato (sat, lančići...), a od patika, jasno, bira samo "ribok".

Kako je Saša izgledao u brojnim odevnim kombinacijama, pogledajte u galeriji:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".