- Želeo bih iz dubine srca da se izvinim čoveku čija sam kola blokirao na parkingu i nije mogao da izađe dok nisam došao. Dobio sam informaciju da mu je dete bolesno. Izvinio sam se na licu mesta. Ako čita ovo, hteo sam još jednom javno da mu se izvinim. Potpuna odgovornost je moja, iako uopšte nisam imao tu nameru. Jednostavno, slučajno sam pogrešio i izvinjavam se do poda, a njemu naklon što je bio jako pristojan, strpljiv i tolerantan. Ja sam već izvukao naravoučenije, vodiću više računa o drugima. Čovek mi je održao lekciju dobrote u sebi. Hvala ti mnogo - objavio je jedan korisnik Fejsbuka u grupi "Za bolji Mladenovac".

Reakcije na ovo javno izvinjenje bile su više nego pozitivne.

Foto: Z. Jovanović

 

"Obojici kapa dole. Bravo! Još ima prave gospode", "Bravo, malo je onih koji se tako izvine", "Lepo, pristojno i korektno sa tvoje strane. Uvek sam verovao da ima časnih ljudi poput tebe", komentari su na objavu.

Jedan gospodin je istakao da nepropisno i nepažljivo parkiranje predstavlja veliki problem u gradu.

- Svaka čast gospodinu koji je bio pristojan i nije pravio problem, lepo je i od tebe sto si uvideo svoju grešku, ali većina je toliko bezobrazna. Jednostavno ih nije briga za druge i da li nekog blokiraju. U našem gradu je to uobičajena stvar - glasi njegov komentar.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".