Nada je tražila čak 2.000 evra da bi se pojavila u jednoj emisiji na TV Hajp, a pregovore u njeno ime obavio je njen suprug Zlatko Đorđević, koji već godinama vodi sve pevačicine poslove.

 Ova televizija odustala je od saradnje s Nadom nakon što je pevačicin suprug tražio toliku novčanu nadoknadu.

Nadi je suprug zabranio da se oglašava u medijima oko ove teme, te je on preuzeo odgovornost na sebe i obratio se.

Foto: Arhiva Novosti

 

- Ja sam Nadin muž, nema šta ona da priča s vama, ja ću vam reći sve što treba - izuzetno neljubazno je počeo razgovor Zlatko, pa objasnio zbog čega je tražio novac da bi njegova supruga gostovala u emisiji.

- To je cena za gostovanje, nekima gostujemo za džabe, nekima ne. Za televiziju Saše Mirkovića cena je 2.000 evra jer on nikada nije zvao Nadu da nastupa na koncertima na trgovima koje on organizuje. Sada hoće da mu ona za džabe diže gledanost, a ja sam taj koji Nadi diktira cenu - rekao je pevačicin suprug.

Direktora Hajp produkcije Sašu Mirkovića dao je komentar na celokupnu situaciju, a on nam je najpre objasnio da nema veze s uređivačkom politikom TV Hajpa, a da kao organizator koncerta bira pevače koji mogu da privuku veliki broj ljudi, što, kako kaže, nije slučaj sa Topčagićevom.

Foto: RTV Pink Official

 

- Za početak bih objasnio da gostovanja u emisiji nemaju veze sa mnom, jer nemam veze s uređivačkom politikom televizije. Bitno mi je da naglasim da sam ja direktor Hajp produkcije, a ne televizije - objasnio je najpre svoju funkciju muzički i filmski producent, pa dodao:

- Kada je reč o komentaru Nadinog supruga, naglasio bih da mi je važno da pravim koncert s pevačima koji su popularni. Ako pravim koncert na trgu, meni je u cilju da zovem pevača koji taj trg može da napuni. Nada je kafanska pevačica, ona može da napuni kafanu, ali ne i trg - rekao je Saša.  

- Kada je reč o honorarima za gostovanje u emisiji, verujem da bi Nada trebalo da plati televizijama da je pozovu, a ne obrnuto. 

(Alo)