Tajson Fjuri je jedan od najboljih boksera sveta u proteklih 10-ak godina, ali i jedan od najkontroverznijih. Ipak, nije “Kralj Cigana” ni blizu kontroverzan kao njegov mlađi brat Tomi, koji je takođe bokser.

U karijeri ima skor 8-0, ali mnogo je poznatiji po učešćima u rijalitijima u Velikoj Britaniji, gde je pravio brojne gluposti.

Fjuri mlađi prethodnih dana je bio vinovnik još jednog incidenta. Sve se dešavalo u ranim jutarnjim časovima, a prolaznici su snimali šta se dešavalo na ulici, gde je glavnu ulogu imao upravo 23-godišnji bokser.

On je polugo na kiši pesnicama krenuo na vlastitog brata Romana, te jednog od prijatelja. “The Sun” je imao i svedoka događaja koji je sve snimio.

– Krenuli smo na odmor i prijatelj je trebalo da nas pokupi oko 4 sata ujutro. Stavili smo kofere i taman smo nameravali da krenemo, kada smo videli Tomija bez majice. Vikao je na brata i tada nam je privukao pažnju.

– Nisu se obračunavali već su se za*ebavali. Blizak je bratu, a zna i da se tuče. Videćete sve u video snimku – govori svedok događaja.

Tomi Fjuri je nedavno trebalo da ima meč protiv YouTube zvezde DŽejka Pola. Međutim, duel je otkazan jer Fjuri nije mogao da uđe u Sjedinjene Američke Države.

Naravno, optužbe za odustajanje stigle su na adresu britanskog boksera koji je odavno mnogo poznatiji po druženju s lepim đevojkama, nego po bokserskim uspesima.

On je odradio osam mečeva i osam je dobio, ali sve su to bili dueli s anonimusima i još uvek je bez pravog izazova.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".