Brak u koji je Emina Jahović uplovila kao maloletna ostao je pod velom tajni.Kada se udala imala je samo sedamnaest godina, a nakon šest meseci je došlo do razilaženja partnera.

Naime, lepa Emina bila je udata za čuvenog Aladina Đulovića, sugrađanina iz Novog Pazara zbog kojeg je,navodno,  pobegla od kuće. Reč je o njenoj mladalačkoj i prvoj velikoj ljubavi koja je krunisana brakom, a mlada je na venčanju bila u beloj venčanici i ošišana do glave.

Emina je jednom prilikom progovorila o svom tajnom braku o kom se malo zna: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

- Nisam čak ni bila punoletna. Lepo je to bilo, imala sam lepu venčanicu i prekratku kosu, centimetar ipo. Lepe su te neke stvari ozbiljne, koje vam se dese kada ste mladi. Posle toga kada zakasnite, to je malo ozbiljna situacija - rekla je tada Emina.

Aladin je sada privatni biznismen, svoju sreću pronašao je pored druge žene sa kojom je osnovao porodicu, a iako se nikada nije oglašavao, niti prisećao prvog braka, njegov otac, Rustem Đulović o nekadašnjoj snajki rekao je za medije:

- Emininu porodicu poznajem dugo, sa njenom majkom Senijom išao sam u osnovnu školu u isti razred. Brak između nje i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voleli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je išla u školu kada se udala za mog sina. Bila je to velika svadba u Novom Pazaru, snimalo se kamerama, skoro ceo grad je bio na veselju.

(Stori)

BONUS GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".