Glumica Tijana Čurović vrlo je otvorena u ophođenju sa svojim fanovima na društvenim mrežama te ih je tako kada se pomirila sa bivšim suprugom, ocem njene mezimice Taje, glumcem Slavišom Čurovićem odmah obavestila. Nedeljama od izmirenja delila je intimu iz njihovog zajedničkog doma i trenutke sa rođacima, a pohvalila se i detaljima sa porodičnog putovanja po Evropi.  

Foto: Instagram printskrin/ slavisa_curovic

 

Budući da se nije štedela kada je radost u pitanju Tijana nije svoje pratioce želela da uskraćuje ni za tužne momente u njenom životu. Iznenadni post koji je osvanuo na njenom profilu na "Instagramu" emotivno je ganuo sve one koji su ga pročitali:

- Tata ❤️ Najbolji tata na Svetu! Hvala ti tata što si bio uvek pun ljubavi, pažnje, nežnosti, razumevanja! Što si mi pokazao kako se džentlemen uvek ponaša prema ženama, kako je biti uvek posvećen porodici, kako biti snažan oslonac svojoj deci i uvek tu kad nam zatrebaš! Volimo te! Izguraćeš ti ovo i nastavićeš punim plućima da nas pleniš svojim sarmom i duhovitošću ! Mićko moj - napisala je glumica a ispod ovog tužnog posta usledile su reči podrške njenih kolega, prijatelja i pratilaca, koji su joj poželeli puno snage da izdrži ovaj brigama okupan period.

Briga Tijane Čurović za ocem velika je, a utihnuće tek kada on ozdravi, za šta se sve od srca mole.

 

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".