LUKA Pilčević iz Beograda osumnjičen je za ubistvo Milića Minje Šakovića, a Kragujevčanin Duško Tanasković da mu je u tome pomogao.

- L.P. iz Beograda osumnjičen je za ubistvo Milića Minje Šakovića, a Duško Tanasković da mu je u tome pomogao - saopštila je jutros u Podgorici viša tužiteljka Ana Radović.

Foto: Fejsbuk printskrin/Luka Pilčević

 

Tužiteljka je, na konferenciji za medije, objasnila je da je krivična prijava protiv njih podneta 20. jula i da je istog dana za njima raspisana poternica.

Potvrdila je da je Tanasković uhapšen u Hrvatskoj zvog drugog krivičnog dela.

Vesko Nedović kazao je da je pokojni Šaković bio evidentiran kao visokopozicionirani član jedne organizovane kriminalne grupe.

Nedović je kazao da su nakon ubistva prikupili veći broj obaveštenja od građana, sproveli brojna veštačenja, ali da se i dalje rade veštačenja u odnosu na potencijalne saučesnike.

Da podsetimo, Podgoričanin Milić Minja Šaković ubijen je 17. juna u Budvi u pucnjavi koja se desila nešto pre ponoći. Za to vreme Crnogorac je bio u kafiću "Korkovado".

Ima Šakovića pominjano je medijima u okviru istrage o ubistvu vođe navijača "Partizana" Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi 2016. godine. Šaković nikad nije procesuiran za taj zločin.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".