Istaknuta dramska umetnica Eva Ras devojačko Balaš domaćoj publici i starijoj generaciji postala je prepoznatljivo lice nakon glavne uloge u kultnom ostvarenju "LJubavni slučaj ili tragedija službenice PTT", a kasnije su se nizale uloge u neponovljivim delima.

Istinsku ljubav spoznala je onog trenutka kada je srela svog supruga Radomira Stevića Rasa, a kao dar ljubavi dobili su naslednicu Krunu.

Eva je isticala da je uspela da dobije samo jedno dete jer je čak osam puta doživela spontane pobačaje, a njen muž iznenada je preminuo kada mu je bilo četrdeset godina.

Tu se niz tragičnih dešavanja nije zaustavio, te je glumica izgubila i mezimicu koja je pronađena mrtva u svom stanu u Parizu gde je i studirala. Kruna je tada imala samo 24 godine.

Na jednoj od stranica na Instagramu koja se bavi očuvanjem uspomena na nezaboravne momente javnih ličnosti, isplivala je porodična fotografija Rasovih iz davne 1982. godine kada su zajedno pozirali za naslovnicu magazina "Nada".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vivstars.com (@vivstars)

 

Eva do danas nije uspela da se oporavi od životnih nedaća i tuge, ali kroz svoje stvaralaštvo i knjige svakodnevno čuva uspomene na svoje najmilije.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".