Mladić, Ostin Belami (20) je uboden 20.000 puta i progutao oko 30 pčela kada je prošle nedelje slučajno presekao košnicu na drvetu. Mladić je ostao da se bori za život nakon što ga je napao ljuti roj pčela. Dvadesetogodišnji Ostin Belami iz Ohaja, SAD, sekao je drvo limuna kada je nesvesno rasekao pčelinju košnicu, uzrokujući hiljade besnih afričkih pčela ubica da se roje oko njegove glave, vrata i ramena.

Ostinova baka Filis Edvards i njegov ujak su užasnuto gledali sa zemlje. Edvards je za Foks19 rekao: "Kada je počeo da ih seče, tada su pčele izašle i on je pokušao da se spusti da drveta, ali nije mogao. Vikao je: 'Upomoć! Upomoć! Upomoć!'"

Ona i njegov ujak su takođe bili napadnuti, tako da nisu mogli da pomognu mladiću. "Htela sam da pokušam da se popnem uz merdevine da bih stigla do Ostina… Videla sam koliko je visoko… ali nisam mogla da dođem do njega jer sam bila okružena pčelama", dodala je ona.

 

Vatrogasci koji su prisustvovali užasu uspeli su da skinu Belamija sa drveta, a on je potom prebačen u Medicinski centar Univerziteta u Sinsinatiju gde je stavljen na respirator i stavljen u medicinski izazvanu komu. U međuvremenu, Edvards je kolima hitne pomoći prebačen u lokalnu bolnicu.

Ostinova majka Šona Karter rekla je da je njen sin uboden više od 20.000 puta i da je progutao oko 30 pčela, i rekla je da je bolničko osoblje "isisalo" insekte iz njega. Ona je dodala da se onesvestila kada je saznala šta se dogodilo njenom sinu. "Bilo je to previše za mene", rekla je. Belami se na sreću probudio u sredu ujutro, ali ostaje u bolnici. Lekari očekuju da će se potpuno oporaviti.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".