Luna Đogani operisana je zbog promene koju je imala na dojci.

– Luna je danas u KBC Dr Dragiša Mišović operisala promenu na dojci. Bila je prvi pacijent na kojem je izvršen operativni zahvat. Za intervenciju su bila zadužena dva doktora. Nakon operacije, njeno stanje je stabilno – ispričao je u toku jučerašnjeg dana izvor za „Srbiju Danas“.

– Istina je! Uskoro će se Luna oglasiti i objasniti zašto se operisala. Uglavnom, sve je u najboljem redu – napisao je Marko na Instagramu.

Iako još uvek nije precizirano kakvu je tačno promenu na dojci imala Đoganijeva, od ranije je poznato da je i njena majka Anabela Atijas imala sličan problem u mladosti.

– Meni se to davno desilo, sa samo 20 godina. Operisana sam u Švedskoj 1995. godine. Imala sam tu sreću da čujem razgovor mojih prijateljica koje su pričale o pregledu, odnosno mamografiji. Slušala sam stariju prijateljicu koja je govorila tada da je samokontrola veoma važna i, eto, igrom slučaja meni je to ostalo u glavi, taj razgovor i jasno se sećam da trenutka kada sam napipala kvržicu na dojci. Tog petka sam se vraćala iz diskoteke, otišla da se tuširam i napipala kvržicu. U ponedeljak sam odmah otišla na pregled, urađena mi je biopsija i u roku od tri dana mi je zakazana operacija – ispričala je svojevremeno Anabela, kako je preneo Espreso.

BONUS VIDEO:

Jovana Jeremić u suzama

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".