Ako želite da "igrate na sigurno" i investirate u zdravu komunikaciju, onda romantična veza sa jednim od sledećih znakova definitivno nije prikladna.

Većina muškaraca se najbolje ponaša na početku nove veze. Oni imaju razumevanje i postupaju sa velikom pažnjom, čineći da zemlja nestane pod vašim nogama. Međutim, toksični muškarci kriju svoju najgoru stranu dok ne postanete sastavni deo njihovog života i rutine.

Oni će se postarati, na ovaj ili onaj način, da steknu kontrolu nad vezom i često kontrolu nad vašim životom. 

Foto: Profimedia

 

 

Ovan

Muškarci Ovnovi su izazovni i zanimljivi u isto vreme. Međutim, oni imaju sebičnu stranu, zbog čega možete često da plačete. Oni uvek žele da imaju ono što žele i vaše mišljenje nije bitno jer ne vole da im se mešaju.

Oni imaju tendenciju da svoju osetljivu stranu zadrže u pozadini i definitivno se mogu pretvoriti u jednog od onih hladnih, tvrdih muškaraca koji vas stalno vređaju ili povređuju. NJihovo toksično ponašanje je čisti otrov, piše zenskimagazin.rs.

Bik

Inače veoma ljubazni muškarci Bikovi mogu postati veoma posesivni. Predstavljaju se kao ljubazni i strpljivi, ali imaju snažnu manipulativnu i dominantnu stranu. Mogu postati veoma nesigurni i zbog toga žele da kontrolišu sve.

Blizanci

Blizanci se zaljubljuju koristeći svoju inteligenciju. Imaju prijateljsku i fleksibilnu stranu, ali njihova dualnost otkriva zastrašujuću masku zbog koje se možete osećati kao najgora osoba na svetu. Kada se naljute, "razmišljanje iz srca" izlazi kroz prozor i postaju super posesivni. Kako? Dišu vam za vrat i guše svaki trag vašeg ličnog prostora.

Vodolija

Muškarci Vodolije su buntovnici, dok su u vezi oprezni i ne pokazuju svoju romantičnu stranu tako lako. Još su skeptičniji kada njihova toksična strana postane crvena. Čak i vaša porodica i prijatelji mogu biti potencijalni neprijatelji za Vodoliju u vezi.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".