Nakon što se pročulo da je Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, rešio da kupi nekoliko nekretnina u Opatiji, odnosno da postane komšija snajke Nikoline Pišek koja, takođe, živi u Hrvatskoj, oglasio se i sam otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića i potvrdio ove navode, prenosi "Kurir".

Foto: ATA images

 

 

- Mene ne interesuje njena kućerina koju je zidala s Vidojem, ne planiram zbog toga da se sudim s Nikolinom. Advokate u Hrvatskoj sam angažovao jer kupujem veliku kuću u Opatiji, gde planiram da živim. U planu mi je da kupim nekoliko kuća tamo, ranije sam tamo živeo. Želim da imam svoju oazu u kojoj ću moći da boravim u starosti - istakao je Miša.

Osim toga, Ristović je podvukao da ne zna šta se dešava sa imovinom njegovog sina, kao ni kada će biti otpočeta ostavinska rasprava.

- S njom nisam ni u kakvom kontaktu, nemamo komunikaciju. Ne znam šta se dešava s tim, moj advokat je bio na odmoru. Koliko sam ja upućen, taj postupak će se pokrenuti tek polovinom septembra - zaključio je Ristović.

Foto: ATA images

 

 

Podsetimo, Vitor i Pišekova su mesecima vodili pravi medijski rat, iznoseći pritom brojne porodične tajne na videlo, da bi sve to naposletku utihnulo. Vidoje Ristović, Nikolinin suprug i Vitorov sin, preminuo je 8. maja tekuće godine usled zapaljenja srčanog mišića.

BONUS VIDEO:

Karleuša lomi tanjire u restoranu

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".