Danijela je na svom TikToku podelila snimak nastao u restoranu, a tu je objasnila kako joj je njen dečko Endrju predložio da uzme odrezak "wagyu", što je ona i učinila. Problem je nastao kada je greškom naručila veću porciju, koja je iznosila čak 312 dolara.

- Moj obrok koštao je 312, a njegov 48 dolara - napisala je Danijela u objavi. Na snimku se posle toga vidi Endrju, koji na šaljiv način pokušava da dočara da mu se tresu ruke dok se sprema da prisloni karticu kako bi platio račun, na šta se u pozadini čuje glas koji govori kako je Danijela mislila da će u tom trenutku raskinuti s njom.

Mlada Amerikanka je objasnila kako je uplakana napustila restoran, dok ju je njen dečko držao za ruku i rekao joj da će se ovome "smejati za nekoliko meseci". Snimak je pregledalo preko 4 miliona ljudi, a nizale su se i brojne reakcije korisnika. Između ostalog, priznali su da su iznenađeni smirenošću Danijelinog dečka, a mnogi su pisali i kako bi oni "bar ponudili" da plate svoj deo računa.

"Svaka čast tvom dečku što je ostao ovako pribran, meni ne bi bilo svejedno", "Nadam se da si se bar 'uhvatila za novčanik", "Nemoj se ljutiti ako budeš čekala 8 godina da te zaprosi. Sada iznova mora da štediš za prsten", "Moja bankovna kartica bi jednostavno otkazala", pisali su joj korisnici.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".