Danas je navršeno 29. godina otkako je brak Željka i Milice Mitrović sklopljen, što je vlasnica "Ružičaste" televizije ponosno potvrdila na svom " Instagramu" uz srca. Usledile su čestitke što od njihovih ćerki, što od Miličinih sradnika i brojnih fanova, ali i komentari na konto fotografija koje je ona u to ime objavila.

Naime, supruga Željka Mitrovića i majka njihovih bliznakinja Kristine i Andree s javnošću je podelila set slika iz rane mladosti i najverovatnije prvih godina zabavljanja. Supružnici, koji važe za vrlo skladne, upoznali su se na Trećem kanalu i već tada, iako Milica toga nije bila svesna, počela je njihova ljubavna priča. O tom prvom susretu i početku veze sa osmehom na licu ranije govorio je Željko.

- Milicu sam upoznao slučajno kada sam gostovao u njenoj muzičkoj emisiji na „Trećem kanalu“. Ne znam ja da pričam te priče. Bolje da nju pitate. U stvari, njoj je falio prevoz, a ja sam imao kola ili tako nekako. Sećam se da sam uložio mnogo energije da osvojim tu devojku - rekao je jednom prilikom Mitrović i dodao da njemu i Milici danas 29 godina kasnije nisu potrebne reči da bi se razumeli, a duhovito je istakao da se od nje ne razdvaja čak ni kada ide u toalet, što je i ona potvrdila.

- Željko i ja se volimo više nego kada smo se upoznali, a upoznali smo se pre skoro 30 godina, valjda smo ušli u jedan ultrazreo i apsolutno ljubavlju ispunjen životni period koji je po svim svojim aspektima najtopliji i najposvećeniji period u našim životima - ispričala je ona.

Brak Željka i Milice Mintrović sigurno je nešto na šta su vlasnici "Pinka" posebno ponosni te dan venčanja slave sa velikim ushićenjem.
 

Nažalost ove godine radost tim povodom je izostala jer je baš oko godišnjice  preminuo Mitrovićev brat Jovan. Porodica je skrhana tugom, a umesto na putovanje kojim bi obeležili tri decenije zajedničkog života Mitrovići su odleteli u Beč gde će Jovan biti sahranjen.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".