- Ova stranica je mnogo puta pomogla ljudima na različite načine. Dragi članovi, evo još jedna prilika da učinimo nešto dobro: u periodu od 1993. – 1995. godine, grčke porodice su ugostile veliki broj dece iz Srbije, stvarajući na taj način posebne veze i odnose - piše u objavi, i u nastavku se dodaje:

- Neki su uspeli da održe kontakt i do danas, a neki su se nažalost izgubili. Naš izazov je pronaći devojčicu koju je ugostila porodica Despine Georgiadou u gradu Skidra.

Foto: Fejsbuk printskrin/Grčka info

 

- Na fotografiji možemo videti Despinu u sredini, a Vesnu s leve strane, kao i tadašnju Vesninu adresu. Despina je tražila devojčicu putem FB mnogo puta, ali nije imala sreće. Dobri ljudi, hajde da pokušamo zajednički da ih ponovo spojimo - poše u objavi brzo postala viralna.

Apel je urodio plodom i počeo munjevito da se deli i za neverovati. Grkinje su gotovo za jedan dan došle do Vesne koja im je, kao devojčica, toliko prirasla za srce da i posle 30 godina nisu odustale u nameri da je pronađu i ponovo se povežu.

- Dobri ljudi, našli smo je i to za tako kratko vreme! Upravo sam komunicirala sa njom. Hvala svima na porukama - napisala je Nika u komentaru ispod ove nesvakidašnje objave.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".