Odlukom Apelacionog suda, njegov prijatelj, muzičar Ilija Marković zbog trgovine drogom kažnjen je sa godinu i šest meseci zatvora, pošto je kod njega pronađeno 38,34 grama heriona, tri mobilna telefona i dve vagice, navode dalje domaći mediji.

-Okrivljeni Ilija Marković je oglašen krivim što je 17. jula 2020. godine, u stanu i drugim prostorijama u Beogradu, neovlašceno radi prodaje držao heroin ukupne mase 38,34 grama. Policijski službenici ispred stana prišli su vozilu u kome su se nalazili Marković, na mestu vozača, i Vidaković, na mestu suvozača, pokazali službene legitimacije i iste pokušali da zaustave glasno uzvikujući „Stoj policija".Marković je vozilom krenuo naglo unazad u nameri da pobegne i nakon par metara udario u drugo vozilo, nakon čega se zaustavio, a kako nije hteo da izađe iz vozila policijski službenik je prišao vozilu i šakom razbio prozor automobila - navodi se u presudi koju je potvrdio Apelacioni sud, piše "Kurir".

Kako dalje prenose mediji, prilikom pregleda Markovića, policajci su u hirurškoj maski koju je nosio na licu pronašli dve PVC kesice sa heroinom, pri čemu su se u jednoj od dve veće pronadene PVC kese nalazile dve manje PVC kese.

- Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi Marković, u garaži i rerni šporeta pronađena je konzerva u kojoj se nalazilo osam PVC paketica sa opojnom drogom heroin, a u samoj kući pronađene su 2 digitalne vagice za precizno merenje sa tragovima opojne droge heroin - navodi se u odluci, piše pomenuti portal.

(Blic/Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".