Marija Obradović i duga kosa - doskora je to delovalo neodvojivo. Međutim, srpska političarka je nedavno rešila da napravi veliku promenu frizure i skratila je kosu drastično.

Ona se danas pojavila na sednici Predsedništva SNS-a i još jednom pokazala svoje novo izdanje. Duga, stepenasto ošišana kosa "otišla je u istoriju", a sa njom i asimetrični razdeljak koji joj je isticao crte lica.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

Iako je ta "klasična" frizura, koju imamo prilike da vidimo na mnogim ženama i devojkama, njoj lepo stajala, ona se odlučila da "sve preokrene naglavačke". I taj hrabar potez joj se isplatio - osvežila je izgled tom izmenom.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

 

Obradovićeva ni ovoga puta nije išla u krajnost i, iako je promena zaista velika, ponovo je odabrala "klasičan" model. Veoma kratka frizura sa šiškama koje idu u stranu spada u red onih koje ne izlaze iz mode, a potrebno je hrabrosti i odlučnosti pa da promena izgleda tako uverljivo kao što je u njenom slučaju. Priliči poslovnoj i ozbiljnoj ženi, a čini se da će joj nove šiške postati zaštitni znak. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".