Kada je reč o svadbama, svatovi su tu da uveličaju radost i sreću mladenaca i njihovih porodica na tako važan dan kao što je venčanje, pa se zajedničko veselje do sitnih sati podrazumeva.

Ipak, porodica jednog mladoženje iz Beograda toliko je uživala u društvu za stolom koje su činili samo članovi porodice, da je zaboravila na sve ostale goste, uključujući i muškarca koji je odlučio da o tome progovori na društvenim mrežama.

- Pre desetak godina prvi put sam prisustvovao jednoj glamuroznijoj beogradskoj svadbi. Kad kažem glamurozna, mislim na novac koji je uložen, jer posle svega mogu reći da od "glamura" nije ostalo mnogo. Skup hotel. Poznat. Poznat i bend koji je angažovan. Sve na "visokoj nozi". Mladoženjina porodica, koja je organizovala sve - sedi za stolom blizu benda. Uživaju, nema šta. Svi gledaju u njih. Skupe haljne i odela - piše on.

Foto: Profimedia

 

 

Kako vreme odmiče, kaže, nije mogao da ne primeti da dotična porodica ne ustaje od svog stola, prijatno ćakulaju, pijuckaju, igraju. Ponekad neko i počne da pleše, ali samo sa ljudima sa istog stola.

- I tako sat, dva, tri... Satima... Nisu prišli nikom od gostiju, niko od njih. To je toliko bilo upečatljivo da smo čak i međusobno počeli da komentarišemo da li su zaboravili da smo im mi gosti na svadbi. Možda dolazim iz manje sredine, možda sam pao sa Marsa, ali meni to nikako nije ulazilo u glavu. Jer, znamo da je gostiju mnogo, ali valjda je red da se svakome posveti barem 20-ak sekundi - kaže on.

U tom trenutku se, dodaje, osećao ne kao da je na svadbi, već kao da gleda predstavu i to - skupu.

- Potpuno nerealno. I ne kažem ništa za Beograđane, možda je ovo izuzetak, ali to mi se desilo samo u Beogradu. Istine radi to moram da kažem. Bio sam na svadbama sa mnogo manje "sjaja", gde sam se osećao kao u najskupljem hotelu - jer su ljudi bili srećni što smo došli", zaključio je on, prenosi "Kurir".

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".