Prošle nedelje kao bomba odjeknula je vest da su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović potpisali papire za razvod, te da se pevačica seli i napušta porodični dom na Bežanijskoj kosi.

Naime, kako kruže gradske priče, Prija je sebi kupila stan u Beogradu i seli se sa sinom. S druge strane, izvor blizak Živojinovićima kaže da su koleginice ljubomorne na Aleksandru, pa joj smeštaju takve priče.

Foto: ATA images

 

 

- Ne znam tačno šta je istina, ali na Priju su ljubomorne mnoge koleginice. Naravno da i oni, kao i svi, imaju trzavice u braku, ali mislim da su daleko od razvoda. Jedini problem je što ona trenutno previše radi, pa zbog toga ne stiže da viđa sina, kojeg obožava - kaže izvor za "Skandal", pa objašnjava kako je skoro Prijovićka psihički pukla pošto joj je sin nedostajao:

- Nedavno je plakala jer joj je sin, dok su sedeli u jednom restoranu, rekao: "Mama, molim te nemoj da ideš", a baš tada je krenula na unapred zakazanu šestodnevnu turneju. To je jedino što ju muči, a s Filipom nema problema. Ne znam da je kupila stan, znam da ima onaj jedan u Vojvode Stepe, u kom je živela pre udaje.

Foto: ATA images

 

 

Podsećamo da ovo nije prvi put da su se pojavile priče da se Aleksandra i Filip ne slažu kako bi trebalo. Takođe, ono što je mnogima zapalo za oko jeste da su svi Živojinovići bili na Breninoj jahti, dok Aleksandru celo leto nismo mogli videti.

BONUS GALERIJA: Milica Milša - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".