Pevačica Sandra Rešić otvorila je dušu i priznala sve o dnevnicima Nina Rešića, kao i njegovoj ljubavi sa Vesnom Zmijanac.

Bivša zadrugarka i pevačica progovorila je o ljubavnoj vezi pokojnog oca Nina Rešića i folk zvezde Vesne Zmijanac.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

Iako je o ljubavi nekada veoma popularnih golkera svojevremeno brujala cela estrada, jer je bila u pitanju fatalna ljubav, puna posesvinosti, strasti i ljubomore, Zmijančeva nije našla za shodno da bivšeg ljubavnika pomene u autobiografiji jer nisu ostali u dobrim odnosima, očito zbog toga u Vesninoj knjizi nema nijednog slova o Ninu, čak ni kao o kolegi kog je volela dasluša i s njim se druži.

Ninova naslednica Sandra ipak tvrdi da je trebalo da mu posveti neki red s obzirom na to da joj je, prema onome što je od oca saznala, bio velika ljubav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

- Nisam čula za njenu biografiju. Ne znam da ni je napisala. Ja iz Ninove priče, ono što ja znam, i što mi porodično znamo, opet kažem, od njega, jeste da je Vesna bila njegova najveća ljubav i da su se oni mnogo voleli. Zašto ga nije pomenula u biografiji, to zaista ne mogu da komentarišem, jer ne znam. Znam samo da je to bila velika ljubav - rekla je Sandra o vezi oca Nina i Vesne Zmijanac, koja je tresla estradu devedesetih, a onda se osvrnula na dnevnike koje je folker pisao:

- U tatinim dnevnicima nema ništa! Odmah to moram da kažem! Nema ničega spektakularnog, što bi, kada bi se objavilo, izazvalo skandale. Moja mama je imala prilike svojevremeno da pročita delove. To je bilo ono: "Danas je bio 14. januar..." i opisivao je svakodnevnicu. Meni je žao što nemam Ninove foto - albume, jer tu je bio sav njegov svet. On je sve slikao. Od njega mi je ostala samo jedna košulja, u kojoj je snimao spot sa Draganom Mirković "Divlja devojka". To je jedina njegova fizička stvar koju imam - govori Sandra za Republiku.

BONUS GALERIJA: Slike iz privatnog albuma - Jelena Tinska

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".