Stefan Karić nedavno je izašao iz Bele kuće, a na samom izlasku ga je sačekala, kako on sam kaže, njegova najveća ljubav, Jovana LJubisavljević.

Ubrzo zatim su krenule spekulicaje da li će ovaj ljubavni par odoleti svim iskušenjima i pritiscima.

Foto: Printskrin/Instagram/ljubisavljeviceva

 

 

Nedavno smo mogli da primetimo da je Stefan bio sam na odmoru i uživao na crnogorskom primorju, kada su tek nastala nagađanja da je stavljena tačka na ovu veliku ljubav.

U toku sinoćne emisija "Narod pita", voditeljka Ivana Šopić ugostila je Stefana Karića i Marka Đedovića. Na samom startu, Ivana je porazgovarala sa gostima.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Ne mogu da te ne pitam, spekuliše se da li si ti raskinuo sa devojkom. Da li si zaista - pitala je Ivana.

- Što se toga tiče, sve što je lepo ima kraj. Mislim da je došao taj kraj moje veze i da je tako verovatno najbolje trenutno za nas dvoje. Nisam dobro psihički , posledice postoje. Želim da se osetim slobodan, ne treba mi pritisak, da me neko steže, da me davi. Iz tog nekog njenog straha da me ne izgubi, na kraju me je izgubila - rekao je Stefan.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

 

Podsećanja radi, njegova sada bivša, a tadašnja devojka Jovana je mlađanog Karića verno čekala svih 10 meseci njegovog boravka u Zadruzi. Kako se spekulisalo u medijima, Stefan je navodno Jovanu prevario sa sada bivšom rijaliti učesnicom Marijanom Zonić, dok su zajedno boravili na velelpnom izdanju.

Na kraju su te glasine opovrgnute od strane Stefana i produkcije, ali očigledno je kraj veze sa LJubisavljevićevom bio neizbežan. Do sada ni jedna ni druga strana nije iznela pravi razlog njihovog kraha.

BONUS GALERIJA: Slike sa snimanja serije "LJubav, navika, panika"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".