Dragana Kojića Kebu zaticali smo nekoliko puta u javnosti sa ogledalcetom kako proverava da li je sve u redu sa njegovim licem. Ovaj put je otkrio nekoliko svojih tajni u vezi nege lica: 

- Teško mi pada recimo kada moram da stavljam puder zbog snimanja i emisija. Preporučujem generalno što manje šminke jer i na druge načine lice može da izgleda zategnuto i sveže. Ima tu raznih caka! Na primer, ja se umivam sapunom od maslinovog ulja koji, koliko god da ispiram ostavlja trag ulja koje je lekovito za lice. Jedno vreme sam praktikovao da se umivam kiselom vodom jutru, čim se probudim. Od tih sastojaka u gaziranoj vodi lice se dodatno ispilinguje i zateže. Ne treba to činiti baš svakog jutra, ali povremeno da, zapravo samo kao piling. Kada to završim koristim kremice - otkrio je pevač za Grand Online.

Foto: V. Danilov

 

Za lepotu je neophodan i unutrašnji osećaj i dobra forma, pa pevač tako neguje i svoju psihu:  

- Da, održavam psihičku formu. Dobre i pozitivne misli su tu od presudnog značaja. Kao što vežbam da pevam, tako vežbam i dobre misli. Mozak je osetljiv i ako ti promakne neka loša misao posle ti treba duplo više vremena da je se oslobodiš - objasnio je Keba.

BONUS GALERIJA: Boško Jakovljević - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".