Voditeljka je u detinjstvu i mladosti letovala u malom mestu u Bokokotorskom zalivu, Stoliv, gde Jovanini roditelji godinama imaju kuću, u kojoj je voditeljka kao dete provodila letnje raspuste.

Komšije poznate voditeljke progovorili su o tome kakva je Jeremićeva bila kao devojčica.

- Jovana je uvek bila dete koje ne možeš da ne primetiš. Još kao mala je pravila modne revije, tražila da svi sa ponte gledamo u nju. Uvek vrlo komunikativna, entuzijastična... ma ista kao i danas, ništa se nije promenila - rekla je jedna starija komšinica.

Foto: TV Pink printskrin

 

Međutim, nemaju baš svi lepo mišljenje o voditeljki. Kako ima onih koji je vole tako ima i onih koji je ne vole. 

- Katastrofa, smaračica! Niko nije hteo da se druži sa njom, uvek se privaljivala i kada je niko ne pozove... mira nismo imali od nje, bežale smo i skrivale da nas ne vidi... jako naporna persona - ispričale su devojke koje su želele da ostanu anonimne.

Foto: ATA images

 

Dečko iz obližnje radnje kaže da voditeljka i danas u ovo vreme svrati da poseti svoje. I da je, kako kaže, njena energija ostala nepromenjena:

- Video sam je prošle godine kod svojih sa ćerkicom, od jutra je bila na plaži, plivala, sunčala se, bila je aktivna kao i uvek. Uvek se prolaznicima javi i nije onakva kao što je vidimo na TV-u. Ostala je pristojna i lepo vaspitana, nasmejana i vedra - rekao je on.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".