Ovog puta ona je pozirala je na Splitskoj rivi u pripijenoj braon boje, mini haljini sa izrezom na dekolteu koja je naglasila njenu zgodnu i vitku figuru, kao i porcelanski ten.

Rozga je haljinu kombinovala sa sandalama francuske modne kuće Yves Saint Laurent u bež boji sa zlatnim monogramom na peti čija je cena oko 892 evra i nakitom dok je kosu podigla u elegantni rep.

Foto: Printskrin/Instagram/rozgajelenaofficial V

 

- Ah, ta divna ljetna noć...- napisala je u ona opisu, a pratiocii su joj ubrzo uputili brojne komplimente na račun izgleda. Inače, pevačica je nedavno oduševila publiku u jednom beogradskog noćnom klubu gde je stigla u zagrljaju nepoznatog muškarca.

Obožavatelji su napunili klub i sa pevačicom u glas pevali sve njene hitove, ipak najviše pažnje privukao je nepoznati muškarac koji ju je dopratio. Iako retko govori o privatnom životu, a u jednom je intervjuu odlučila je da odgovori na nagađanja o njenom ljubavnom životu.

- Pravi partner je osoba, koja će vas usrećiti i upotpuniti vaš život. Volim kad je muškarac džentlmen, kad ima uglađeno ponašanje, držanje i stav, kad je pažljiv prema voljenoj osobi, kad zna vreme da udeli neki kompliment. DŽentlmeni po meni nikad ne izlaze iz mode. Što se tiče ljubavnog života mogu da kažem da sam srećna, a mediji su tu uvek da pišu i pitaju - izjavila je Rozga.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".