Finska premijerka Sana Marin udarna je tema ovih dana u toj zemlji. Naime, ona je u četvrtak istakla da je uznemirena što je snimak njenog provoda objavljen na internetu jer je bio namenjen samo njenim prijateljima.

Marin je ovo rekla nakon što se dvominutni snimak njenog pevanja i plesa s poznatim domaćim influenserima i umetnicima proširio društvenim mrežama i finskim medijima u sredu. Ali to nije sve, u javnost je procureo još jedan snimak na kojem se nalazi premijerka Finske.

Sporni video snimak možete pogledati na ovom linku.

U petak ujutru pojavio se video na kojem Marin uživa u popularnom baru u Helsinkiju sa prijateljima i prisno pleše sa muškarcem koji joj nije muž, piše Euronjuz

Kako pišu mediji, u pitanju je Olavije Usuvirt, rok pevač popularan u Finskoj. Navodno, snimak je nastao u jednom baru u ranim jutarnjim satima, oko 2:30.

Ipak, svedoci otkrivaju da to nije sve. 

- Plesala je intimno sa najmanje tri muškarca. Posle smo je videli sa dva različita čoveka. Bila im je u krilu i nežno ih je grlila. To nas je navelo da se zapitamo da li je naša premijerka još uvek u braku. Iako joj je prsten bio na ruci, ponašala se kao slobodna žena - istakli su očevici finskom listu Iltalehti.

Pored toga, jedan od prisutnih rekao je da je Marin napustila klub oko 4:30.

Finska Seiska piše da se na snimku ne vidi jasno da li popularni pevač ljubi u vrat finsku premijerku ili joj nešto šapuće. 

FOTO GALERIJA: Sana Marin - premijerka Finske koja se zalaže za članstvo u NATO

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".