Sin legendarnog pevača Šabana Šaulića, Mihajlo i njegova devojka Marina Velimirović sledeće godine postaće roditelji, te su zbog toga požurili sa pripremama za venčanje. 

 

 

Pre izvesnog vremena u medijima je odjeknukla vest da su budući mladenci odlučili da ipak odlože venčanje za sledeću godinu u oktobru kada bi krstili i bebu, a razlog je navodno pogoršanje situacije sa korona virusom.

Pride, kako je Marina u četvrtom mesecu trudnoće lekari su joj preporučili da treba što više da odmara, te su budući mladenci navodno shvatili da trenutno nije idealna sutuacija da bi pravili svadbu.

Kako "Nportal.rs" saznaje, to ipak nije istina - pripreme za venčanje su u toku i ako sve bude bilo kako su Mihajlo i Vesna planirali, svadba će se održati u septembru mesecu.

- Nije istina da odlažu veselje. Pripreme su pri samom kraju, Mihajlo je trenutno na putu i uskoro će da dostavljaju pozivnice. Sve će biti kako je planirano ranije, venčanje se ne odlaže - kaže izvor "Nportala".

 

 

Podsećanja radi sin Šabana Šaulića raskinuo je 2019. godine veridbu sa dugogodišnjom izabranicom Danijelom Mandić. Svadba Mijahla Šaulića zakazana za 25. jun je tada otkazana, a nesuđeni mladenci su se rastali u miru i bez pompe.

BONUS GALERIJA: Katarina Grujić i Marko Gobeljić - svadba

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".