Acin i Biljin sin se rodio 1999. godine. Bez obzira na to što je rođen kao dete poznatih i uspešnih roditelja, Ivan se oduvek trudio da živi skromno i neprimetno, te ga trenutno ne privlači život ispred kamera, već se posvetio studijama i apsolvent je Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

NJegova majka Biljana je jednom prilikom izjavila da suprug i ona podjednako učestvuju u Ivanovom vaspitanju, ali da je ona ta koja je stroža. Poznati par je otkrio da je njihov sin muzikalan, ali da još uvek ne razmišlja da krene putem muzičara.  

 

 

- Sin Ivan stasava u momka, nije stidljiv, ali ne voli da se sa nama preterano eksponira. Muzikalan je, lepo peva, kao mlađi je učestvovao na nekim takmičenjima, ali ne zanima ga estrada. Sam će izabrati čime će se baviti, a sada ga najviše interesuje istorija. Raduje me što u naletu kvazipesama, moj Ivan sluša kvalitetnu muziku, domaću i stranu, bez obzira na žanr. Ima odlično uvo, zna da proceni ko dobro peva ili svira. Sluša i narodnu muziku, zna mnoge izvorne kompozicije. Verujte, zna više pesama od svog oca. Dešavalo se da ga Aca pozove telefonom sa nastupa i pita za određenu numeru kako ide - otkrila je pevačica.

- Mi smo jedna obična porodica. Međutim, vremena su takva da je normalnost skrajnuta u drugi plan i skoro da smo je se svi zaželeli. Danas, ako nema razvoda, skandala ili svađa, mediji se neće ni osvrnuti, a nama ne pada na pamet da izmišljamo takve stvari kako bismo bili “megaekskluzivni”. Uostalom, to bi se kosilo sa našim vaspitanjem i moralom. U godinama smo kad nam je potreban mir - skroman je bio Aca Ilić.

(Stori)

BONUS GALERIJA: Slike iz privatnog albuma - Maja Odžaklijevska

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".