Autoimuna bolest Željka Samardžića, Hašimoto sindrom sa kojom se pevač godinama bori uticala je na mnoge sfere pevačevog života te je po preporuci lekara počeo više da brine o sebi i svom zdravlju, a ispričao je i kako se nosi sa bolešću.

Foto: ATA images

 

 

- To je jedna autoimuna bolest štitne žlezde koja stvara povremene probleme, ali čim sam krenuo sa redovnim terapijama, onda je sve u redu. Svako jutro popijem po jednu tableticu i to je to - rekao je pevač za "Objekiv" i dodao:

- Žene uglavnom obolevaju od te bolesti, ali eto, mene je zadesilo i nosim se sa tim kako znam i umem. Kasnije sam saznao da dosta mojih prijatelja ima Hašimoto sindrom, a ja sam ga imao dugo, a da to nisam ni znao - rekao je Željko koji je od prošle godine penzioner.

- Imam svoju penziju, koja mi je dovoljna. Supruga Maja i ja nemamo neke posebne prohteve. Živimo skroman život, ali dostojan svih onih koji pristojno žive, što bih svima poželeo. Nažalost, nisam ja jedini koji je zarađivao od mojih koncerata. Tu su i instrumentalisti, muzičari, ljudi koji se bave rasvetom, kablovima... Velika mi je radost kad im javljam za koncert, verujem da ih ta vest često obraduje više nego mene -skromno je rekao pevač za "Blic".

BONUS GALERIJA: Momčilo Bajagić Bajaga - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".