O voditeljki se uvek priča, bile to pozitivne ili negativne situacije.  

Novinari su posetili Boku Kotorsku, mesto Stoliv u kome Jovanini roditelji godinama poseduju kuću. Jovana je kao dete tamo provodila raspuste. Komšije su otkrile kakva je bila Jovana kao dete.  

- Jovana je uvek bila dete koje ne možeš da ne primetiš. Još kao mala je pravila modne revije, tražila da svi gledamo u nju. Uvek vrlo komunikativna, entuzijastična... ma ista kao i danas, ništa se nije promenila - rekla je komšinica.

 

Međutim, o Jovani nemaju svi reči hvale. Devojke približno Jovaninim godinama su rekle sasvim suprotno. 

- Katastrofa, smaračica! Niko nije hteo da se druži sa njom, uvek se prijavljivala i kada je niko ne pozove... mira nismo imali od nje, bežale smo i skrivale da nas ne vidi... jako naporna persona - izjavile su devojke koje su želele da ostanu anonimne.

Momak  iz obližnje radnje izjavio je da voditeljka i danas u ovo vreme svrati da poseti svoje. I da je, kako kaže, njena energija ostala nepromenjena, ali da nije onakva kakvu vidimo na ekranima: 


- Video sam je prošle godine kod svojih sa ćerkicom, od jutra je bila na plaži, plivala, sunčala se, bila je aktivna kao i uvek. Uvek se prolaznicima javi i nije onakva kao što je vidimo na TV-u. Ostala je pristojna i lepo vaspitana, nasmejana i vedra - rekao je on.

(Espreso)

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja voditeljke Jovane Jeremić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".