Bivša učesnica rijalitija i voditeljka Tamara Đurić otvoreno je pričala o estetskim operacijama koje je imala.

Tamara je jednom prilikom otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina.

 

 

- Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi - rekla je Tamara pre nekoliko meseci.

Na internetu se takođe mogu pronaći slike Tamare Đurić pre estetskih intervencija, na kojoj bukvalno izgleda neprepoznatljivo, a komentari ispod objave su sledeći:

“Druga žena”, “Upropastila se baš”, “Šta joj je sve ovo trebalo”, “Od stare Tamare nije ostalo ništa”, “Bila je prirodno lepa”, samo su neki od komentara.

 

 

Podsetimo, starleta Tamara Đurić pre izvesnog vremena pojavila se na televiziji i otkrila svima da joj je turski hirurg uništio nos, zbog čega je porede sa pevačem Majklom DŽeksonom. Tamara je odlučila da ponovi operaciju kod drugog hirurga, a Turčina da tuži.

- Tačno je da sam ga tužila i nemam nameru da odustanem - kratko je potvrdila Tamara.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Dragane Kosjerine

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".