Tri igračice Atlanta Drima su se potukle još u maju ove godine, ali je snimak isplivao pre nekoliko dana.

Da stvar bude gora objavila ga je jedna od košarkašica koja je učestvovala u tuči. Ubrzo ga je obrisala i počela je da se izvinjava. Nije to učinila dovoljno brzo pošto je klip brzo skinut i proširen po društvenim mrežama.

U pitanju su Kalani Braun, Kortni Vilijams i Kristal Bredford. NJih tri su se nasred ulice potukle i nije delovalo ni malo naivno.

- Nije trebalo da objavim snimak, izvinjavam se svima zbog toga. Nikada ne bih predstavila mene ili organizaciju na negativan nači. Učim nešto novo iz dana u dan i želim da zamolim sve da mi oproste. Izvinjavam se još jednom i obećavam da ću biti bolja u budućnosti - poručila je Kortni Vilijams.

Možda će Kalani i Kristal da joj oproste, ali klub neće. Bar ne bez određenih sankcija.

- Ponašanje koje smo videli na ovom snimku je neprihvatljivo i ne slaže se sa vrednostima koje ceni naša organizacija. Na ovaj slučaj gledamo veoma ozbiljno i radićemo sa čelnicma WNBA lige kako bismo sakupili što više informacija i napravili naredni korak - naveli su iz Atlante u saopštenju.

Prema pisanju američkih medija ni jedna od njih neće ponovo obući dres Drima. Braunova je već potpisala za turski Hatajspor, dok će ostale dve vrlo brzo dobiti raskid ugovora i moraće da potraže drugi tim. Da stvari budu gore za njih dve iz WNBA lige su poručili da će i oni istražiti ovaj slučaj posle snimka koji se pojavio.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".