pevač Boban Rajović u braku je skoro tri decenije sa suprugom Draganom, s kojom ima troje dece - ćerke Ivanu i Anđelu i sina Andriju. Ono što je malo poznato javnosti jeste da su pevačeva deca veoma uspešna.

Karijera sina je u cvatu, a pevač je otkrio da se povukao iz svega toga jer se plaši da će ljudi misliti da je on naslušan za njegov uspeh.

Inače, Andrija je potpuno posvećen sportu i trenutno igra za fudbalski tim "Rudar" iz Prijedora.

Zbog fotografija koje na Instagramu često objavljuje sa svojim ocem, mnogi su primetili neverovatnu sličnost između Bobana i njegovog naslednika.

Inače, kako je Rajović nedavo otkrio za "Espreso", Anrija je imao velikih poteškoća na početku svoje profesionalne karijere, zbog čega je pevač hteo i javno da ga se odrekne.

- Moj sin Andrija imao je otežavajuću okolnost kada je bavljenje fudbalom u pitanju jer sam mu ja otac. Hteo sam da ga se odreknem medijski zbog toga što su mnogi mislili da karijeru gradi preko mog imena. Nekoliko puta me je molio da ne dolazim na utakmice da ga bodrim da njegovi saigrači ne bi pogrešno protumačili moj dolazak. Odem da kupim kartu da bih došao na utakmicu, a on počne da me moli da se ne pojavljujem. Hteo sam da ispoštujem njegove odluke i svaki put bih ga poslušao - izjavio je  Boban.

BONUS GALERIJA: Iz mog butika - Dragan Kojić Keba

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".