Povodom pisanja pojedinih medija da je došlo do pomirenja između Jelene Karleuše i Duška Tošića oglasio se advokat Nikola Premović.

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Jelena Karleusa

 

 

Advokat je poručio da bivši fudbaler negira navode da je ponovo sa pevačicom i da su pregovori o sporazumnom razvodu i dalje u toku.

- Duško Tosić i Jelena Karleuša su u pregovorima oko sporazumnog razvoda braka. U kontaktu sam sa Jelenom i njenim advokatima i nadamo se da će se uskoro doći do mirnog i sporazumnog rešenja, imajući prvenstveno u vidu interese njihovih maloletnih ćerki. Sve ostale medijske navode vezane za tu temu, u ime mog klijenta, demantujem kao neistinite - poručio je Premović.

Podsetimo, mediji su preneli da su pevačica i fudbalski menadžer ipak rešili da svom braku pruže još jednu šansu, a da je za sve kriva Duškova rođena sestra Katarina. Ona je sve vreme bila u kontaktu sa Jelenom i često su vodile duge razgovore o svemu. Tošićeva sestra je jako bliska i sa bratom i sa snajkom, pa je shvatila da su oboje prenaglili sa odlukom o razvodu, zbog čega je namestila situaciju da Duško i Jelena opet porazgovaraju o svemu.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Karleuša lomi tanjire u restoranu

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".