Dugo vremena je prošlo kako je pas rase šiu-cua po imenu Bea nestao. NJegov vlasnik Boško je pokušao na sve moguće načine da pronađe svog omiljenog kućnog ljubimca zbog čega je skoro izgubio nadu da će ga ikada više videti.

Boško je, da ubrza potragu, ponudio i svoj auto marke BMV. Preslatku Beu je ipak pronašla jedna devojka za koju se pas jako vezao. Po njenom svedočenju, ona je psa odvela svojoj kući i tamo ga čuvala. Čak ga je jednom prilikom odvela i kod veterinara jer je Bea imala povređenu nogu i slomljen nokat.

Ubrzo je do devojke došla informacija da pravi vlasnik ovog ljubimca, Boško Milošević,  nudi čak svoj auto ako iko pronađe njegovog malog šiu - cua. Kada je Bošku zazvonio telefon i kada mu je rečeno da baš ova devojka ima njegovu Beu nije mu trebalo dugo da dođe po svog kućnog ljubimca i ponudi svoj BMV kojeg je obećao kao nagradu, što je i na kraju uradio. Ipak, devojka je to odbila. Boško je na kraju obećao da će joj kupiti istog takvog psa.

Sve u svemu, ova priča se završila sa najboljim mogućim krajem.

-  Hvala od srca devojci koja je vratila i hvala svim dobrim ljudima koji su pomogli da vratim mir mojoj deci mojoj prodici sve vas volim i beskrajno hvala. - naveo je Boško na svom fejsbuk profilu.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".