NJih dve su ušle u sukob pre nekoliko meseci zbog pesme "Provereno", koju je Pavlovićeva objavila na svom novom albumu, a Ana nakon toga pustila demo verziju i na svojim nastupima je izvodi sa izmenjenim tekstom i najavljuje je kao svoju.

Iako se u jednom trenutku učinilo da je skandal oko ove pesme završen i da je Milica odustajanjem od tužbe stavila tačku na ovu priču, Ana je, kako mediji navode ponovo isprovocirala koleginicu.

foto: Printskrin/Jutjub/ATA images

 

 

Nikolićeva je, naime, u jednoj glasovnoj poruci koja je mogla da se čuje i u emisiji "Ekskluzivno" Milici poručila "da ne zna koji joj je k* rac i da će, ako joj ona sroči tri rečenice, otići u rikverc".

- Ha-ha-ha, fras... Ne mogu, toliko toga ima. Šta ja imam više da komentarišem? Šta je s ovom Milicom koji k* rac više? Hoće li da prekine više da smara, brate mili, s ovom pesmom? Je l' ona ima još neki hit na tom albumu? Alo, nek peva nešto drugo. Nek se koncentriše malo. Imam svojih problema - rekla je Ana, a zatim joj se direktno obratila i javno i zapretila:

- Gospođice Milice, ne mogu sad da se derem, spava mi se. Gospodine Grofe, tako počinje... A onda, kad joj ja sročim tri rečenice... u rikverc će da ide - nepovezano je završila Nikolićeva svoju izjavu za "Ekskluzivno".

Foto: Printskrin/Instagram/ananikolicoffical

 

 

Inače, ova provokacija sa Anine strane došla je samo nekoliko dana nakon što je Milica donela konačnu odluku da odustane od tužbe protiv nje, kao i da joj oprosti što joj je protivpravno preuzela pesmu koja je jedan od najvećih hitova ove godine.

- Sve me je to jako povredilo... Iako smo se malo odmakli od svega toga, i dalje mi je neverovatno da neko tako bezobrazno i pred očima kompletne javnosti želi da prisvoji pesmu na koju nema apsolutno nikakva prava. U početku sam mislila da je sve slučajnost i neka vrsta propusta, ali kako je vreme odmicalo, shvatila sam da je zapravo reč o nameri. Iako sam htela da slučaj predam pravosudnim organima, na kraju sam se predomislila. Ne želim sebe da dovodim u situaciju da budem okružena negativnim stvarima, pričama, okolnostima, već da uživam u svemu lepom što mi se dešava. Tako sam i našla snage da sve oprostim - ispričala je Milica za Stori.

BONUS VIDEO:

Jovani Jeremić majstori dobacuju na ulici

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".