Devin Antonović (30) želeo je da ga Miroslava Ilića prizna kao sina iz vanbračne veze, te je u javnost dospela čitava priča zahvaljujući Devinovoj majci Mirjani koja tvrdi da je Miroslava upoznala na njegovoj turneji u Americi, da su bili ludo zaljubljeni te da se iz te romanse rodio Devin.

Prema navodima Mirjane Antonović, sud je ove godine konačno doneo odluku da pevač jeste otac njenog sina Devina, međutim Miroslav Ilić oglasio se po tom pitanju i izneo svoj stav:

Foto: ATA images

 

- Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina - izjavio je navodeći da je u porodičnim odnosima Ilić ipak sve u redu:

- Mislim da meta nisam ja, nego moja supruga. Ako neko hoće da traži svoje pravo, slobodno neka izvoli. Mi smo kroz to prolazili pre mnogo godina i moja porodica se sa ovim ne susreće prvi put. Ovo ne može da nas uzdrma - poručio je kratko Miroslav.

BONUS GALERIJA: Miroslav Ilić - retrospektiva karijere

(Hallo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".