Popularni glumac Vuk Kostić kojeg šira javnost i publika najviše pamte po ulozi u seriji "Ubice moga oca", koji u seriji igra Aleksandar Jakovljevića, inspektora iz Odeljenja za krvne delikte, koji u svom svakodnevnom poslu pokušava da rasvetli i otkrije ubice njegovog oca Mileta. Ovaj uspešan televizijski projekat koji je imao 5 sezona, spojio je glumčeve najveće ljubavi ispred malih ekrana, pa su se tako u istoj seriji sa glavnim protagonistom, našle Jelisaveta Orašanin, sa kojom je glumac bio u višegodišnjoj vezi, ali i glumčeva prva ljubav iz studentskih dana, Bojana Stefanović.


Vuk Kostić je svojom glumom, ali i izgledom i šarmom osvojio mnoge svoje koleginice, među kojima su pored gore pomenutih, bile i dame koje su iz sfere drugih javnih profesija, manekenke, pevačice i voditeljke.

Poznati glumac je bio u vezi sa našom pznatom manekenkom Ivanom Stanković, koja je u to vreme šetala pistama pored najvećih imena svetske mode, a ovaj par je na kratko bio zajedno 2006. godine.

Foto: D. Mišić

 

Zatim je u njegov život ušla mlađa koleginica Jelisaveta Orašanin, sa kojom je glumac bio u emotivnoj vezi pet godina, koja je bila turbulentna, a poznati par je neko vreme i živeo zajedno. Nakon kraha njihove ljubavi, glumica je ubrzo uplovila u vezu sa košarkašem Milošem Teodosićem, koja je kasnije krunisana brakom.

Foto: Petar Milošević

 

Dok je glumac započeo vezu sa Aleksandrom Popović, sa kojoj je u ljubavi bio dve godine, a u to vreme se pričalo da će zgodni glumac stati na ludi kamen, međutim, oni su se razišli.

Još jedna poznata dama koja je ukrala srca Vuku Kostiću je naša harizmatična voditeljka, koja je poznata po emisiji "Leteći start" i "Jednostavan život 1 i 2", u kojima je osvojila srca publike svojom neposrednošću i prirodnošću.

Foto: ATA images

 

Međutim, glumac je svoju prvu devojku i ljubav iz studentskih dana dugo voleo. Naime, oni su bili kolege na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi kod profesorke Biljane Mašić i tri godine koje su zajedno proveli u studenskoj klupi gledali su jedno drugo drugarski. Poznati glumački par je u vezi bio skoro šest godina, a njihov razlaz je bio diskretan kao i njihova veza. Rastali su se prijateljski usled udaljavanja koje je bilo učestalo poslednjih nekoliko meseci. U tom periodu Vuka je čekalo snimanje filma u Francuskoj, a Bojana je radila na sinhronizaciji "Pokemona " i "Teletabisa", pripremajući nove predstave. Poznata glumica je svojevremeno izjavila da su pre zaljubljivanja, igrali parove u različitim predstavama, pa je tako u jednoj od njih Bojana glumila devojku, čiji momak u ovom slučaju Vuk Kostić odlazi u vojsku, te stoga u sceni ima delova u kojima je on ljubi i grli strasno, pa je mladom glumcu bilo nelegodno, ne želeći da zloupotrebi situaciju, jer kako kaže glumica ne zbog toga što je bio stidljiv, već što mu je neprijatno. Ali, situacija se nakon toga ubrzo promenila, pa kada su postali par van dasaka koje život znače, na svakoj sledećoj probi u istoj predstavi, profesorka više nije morala da ga tera da uradi scene kako dolikuje, pa Bojana nije znala kako da reaguje.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Tokom njihove veze koja je trajala skoro šest godina, par je bio nerazdvojan, pa ga je tako lepa glumica pratila u svim njegovim aktivnostima, provodeći vreme na njegovom brodu, a čak je sa njim išla i u lov na divljač, pošto je poznato da je Vuk neko ko je aktivan lovac, voli ribolov i prirodu, a to se nije promenilo od rane mladosti do danas. Pa, je tako jednom prilikom kada mu je Bojana kupila muzički uređaj, jer je neko ko stvarno voli muziku, otkrila da ga ipak neki drugi pokloni više oduševljaju. U to vreme mu je jedan njegov prijatelj poklonio nož za dranje divljači, koji je glumca oduševio, pa je svima o tome pričao, pokazivao i hvalio se unaokolo, jer njegovoj sreći u tom trenutku nije bilo kraja, dok muziku nije ni spomenuo. Stoga je Bojana odlučila da mu pokloni nešto što je više u njegovom maniru, pa je tako osmislila kreativan poklon koji je dolazio u obliku kutije od sto metaka za lov. A ona je sa druge strane prestala da očekuje neki normalan poklon od njega, nastavljajući da on čak i ne zna kada je njen rođendan. Oni danas igraju zajedno u pozorišnim predstavama i pred malim ekranima, a privatno su ostali u dobrim odnosima. Jer kako je glumac svojevremeno izjavio, za Bojanu će uvek imati samo reči hvale i da je siguran da će u njoj imati velikog prijatelja i koleginicu koja je spremna da mu pomogne iskrenim savetima.

Foto: V. Danilov

 

Glumica Bojana Stefanović je 16 godina u braku sa poznatim pozorišnim rediteljem Istokom Tornjanskim, sa kojim je dobila ćerku Višnju i sina Mateju, sa kojim se poznavala pre nego što su uplovili u emotivnu vezu, jer su se pre toga družili nekoliko godina, a glumica je u jednom intervjuu  izjavila da su se jednog dana samo prepoznali i da su joj svi drugi bili neobični, da je on bio taj. Svoju ljubav i brak neguju smehom, međusobnom podrškom, u kojem se stalno šale i zavitlavaju,a da pored ljubavi slave i prijateljstvo koje traje još duže.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".