Nikola Sarić Sajko proslavio se u muzičkom takmičenju "Operacija trijumf" 2008. godine. Privukao je veliku pažnju pripadnica lepšeg pola i bio jedan od favorita za pobedu. Međutim, nije nastavio da plovi muzičkim vodama.

Foto: V. Danilov

 

On je danas u srećnom braku sa deset godina starijom koreografkinjom Milicom Cerović, koja je tokom takmičenja sa učesnicima svakodnevno radila na plesnim pokretima.

Nakon završetka takmičenja, Nikola se još neko vreme bavio pevanjem, a zatim je učestvovao u rijalitiju "Farma 2", a potom se potpuno povukao iz javnog života.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Cerović (@crniples)

 

Sa prijateljem je otvorio kafić, a kada su razradili biznis, otvorili su još dva lokala.

- Krenuo sam da držim jedan kafić sa drugarom, pa drugi i sada treći, koji je više klub i shvatio sam da mi je to isplativije nego muzika - rekao je nekada popularni Sajko, a potom dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Cerović (@crniples)

 

- Moj život izgleda kafanski i svirački van medija. Sviram baš često, ali ne pevam. Tako mi odgovara, manje stresa i manje razmišljanja. Ne razmišljam o povratku u javni život, ne bih snimao ništa novo, ovako mi je sasvim dobro. Tek sam napunio 30 godina pa se možda i predomislim. Čujem se sa kolegama iz “Operacije Trijumf”. Skoro me je Vukašin zvao na neku zamenu. Sa Anom Bebić se takođe čujem, mada se ona udala i dobila dete, pa se sve manje i manje viđamo. Sada imamo različite navike i različite obaveze - rekao je svojevremeno Sajko.

BONUS GALERIJA: Iz albuma Seada Memića Vajte

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".