Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj i te kako imaju ozbiljne zajedničke životne planove. O tome koliko je njihova veza stabilna najbolje govori činjenica da će navodno uskoro otpočeti zajednički život u Turskoj.

Foto: ATA images

 

 

Naime, sportista je dobio sjajnu ponudu od jednog fudbalskog tima, a da mu je najveća podrška Anastasija je dokazala kada je pristala da se zbog dečka preseli na Bosfor.

- Gudelj je dobio ponudu da iz Sevilje pređe u redove aktuelnog turskog šampiona, ekipu "Trabzona". NJegov sadašnji tim spreman je da ga proda za ogromnu sumu, pregovori su trenutno u toku, te je vrlo moguće da će se zbog poslovnih obaveza Nemanja naredne sezone preseliti na Crno more - započeo je priču izvor, koji je potom otkrio da će fudbalera tamo pratiti i Cecina naslednica.

Foto: Printskrin/Instagram/nemanjagudelj Potvrđeni nalog

 

 

- Nemanja i Anastasija su u ozbiljnoj vezi i planiraju zajedničku budućnost. Ona je bila prva osoba kojoj je ispričao da je dobio ponudu od turskog prvoligaša i objasnio joj je da je vrlo izvesno da će naredne godine napustiti Španiju. Pitao ju je da li bi ona bila spremna da zbog njega spakuje kofere. Dogovorili su se da prvo on ode u Tursku, a kada se smesti i uklopi u sredinu, Tasa mu se pridružuje - otkrio je sagovornik za "Alo", koji je istakao da Ražnatovićeva ne planira da zapostavi muzičku karijeru.

BONUS GALERIJA: Katarina Grujić i Marko Gobeljić - svadba

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".