Na jučerašnji dan pre 22 godine u tragičnoj saobraćajnoj nesreći kada se auto survao u provaliju, život je izgubila jedna od najlepših glumica sa ovih prostora, Ena Begović. Tog kobnog dana za volanom je bio Enin suprug Josip Radeljak, a u automobilu su bile i jednoipomesečna ćerkica Lana i Enina majka Tereza. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

 

Eni nije bilo spasa pa je od povreda ubrzo preminula, a Lana završila je u bolnici. Devojčica je preživela i izrasla u pravu lepoticu koja privlači pažnju gde god se pojavi, a mnogi kažu da svakim danom sve više liči na pokojnu majku.

 

 

Mlada Lana studira ekonomiju i menadžment u Milanu na Univerzitetu Bokoni i danas je najveći ponos svom ocu Josipu Radeljaku.

Podsetimo, Ena Begović udala se za Josipa Radeljaka 2000. godine, a njen život je ispunila neizmerna sreća što je iste godine postala majka. Dve nedelje nakon venčanja, Lana je došla na svet, a glumica je u majčinstvu uživala tek mesec i po dana. Imala je samo četrdeset godina kada je stradala.

Cela bivša Jugoslavija ju je volela, bila je oličenje lepote i harizme, a u životu je imala jedan veliki strah - strah od vožnje automobilom. Kasnije su njeni prijatelji govorili da je predosećala svoju smrt. 

BONUS GALERIJA: Retko viđene fotografije Sonje Savić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".