Viki Miljković je ostavila poseban trag u ''Zvezdama Granda'', a od malih nogu je imala smisao za šalu. Ona se takvih događaja iz detinjstva i dan danas seća i prepričava sa osmehom:  

- Jako poslušna sam bila, ali isto kao što je danas i moje dete, izuzetno živahno. Nisam bila od one dece koje postaviš negde i nađeš ih tu, već me nađu na plafonu. Samo sam bila vesela i razdragana. Jesam pravila raznorazne gluposti, ali samo iz razloga da bi nekoga nasmejala, napravila neko iznenađenje, jednostavno sam volela puno da se šalim, ali i da plašim ljude- započela je Viki Miljković.

Kao i svako dete, i Viki je bila sklona nestaslušicima i raznim smicalicama. Neke od njih je rado podelila sa publikom. 

- Iskreno volela sam i decu da plašim, na primer, bila sam mala, sećam se, negde oko 4 ili 5 godina i tada smo stanovali u Nišu, kao podstanari i u dvorištu je bila jedna kantica u kojoj je tata držao ribe kada dođe iz ribolova. Međutim deca su se plašila kada uzmeš ribu u ruku i ona mlatara repom, a u društvu je bila jedna devojčica koja mi nije bila toliko simpatična i ja sam je pozvala da dođe kod mene u goste. Inače moram da kažem da mi nije bila simpatična jer mi nije davala svoje igračke i tako je bila sva bitna. Pre nego što su došli ja napunim bure vodom i kažem im da je to moj bazen, a u jednu kadicu potrpam te ribe i ubacim joj ribu u majicu- prisetila se Violeta.

NJen nemirni duh jedino je mogao da umiri otac koji je bio prosvetni radnik: 

- Pre polaska u školu sam išla kod oca na časove, ma meni je bio dovoljan jedan njegov pogled da se ukopam u mestu!- rekla je Viki, a prenosi "Grand online".

BONUS GALERIJA: Retko viđene slike sa Cecine i Arkanove svadbe

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".